Sök
Sök
Ö-luff Malaysia
Perhentian Islands
Kuala Lumpur
Malaysia
Lang Tengah
Redang, Malaysia

Öluffa i Malaysia

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 18 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 17 dagar

Drömmen om att öluffa bland tropiska paradisöar! Vi har ett läckert skräddarsytt förslag med paradisöarna Perhentian, Lang Tengah och Redang vid Malaysias östkust.

Du behöver bara koncentrera dig på att packa badkläder, solskyddsfaktor och snorklingsutrustning så väntar några av Malaysias vackraste öar på dig. Här kan du njuta av underbar snorkling bland sköldpaddor och färgglada fiskar. Promenera på de vackra stränderna och njuta av lugn och ro. Avsluta med några dagar i Kuala Lumpur för att uppleva lite kultur, storstadspuls och massor med god mat och shopping för den som vill.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Malaysia här
Läs mer om Malaysia här.

Väder

Malaysia har ett tropiskt klimat med varmt och fuktigt väder året runt. Landet är uppdelat i flera klimatzoner och generellt sett kan man säga att västra delen av Malaysia är som bäst mellan oktober - mars och den östra delen av landet inklusive Borneo är som bäst vädermässigt mellan mars - oktober.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Din resa startar idag med siktet inställt på Malaysias huvudstad, Kuala Lumpur.

Dag 2: Kuala Lumpur

Du blir hämtad på flygplatsen och körs till ditt hotell där du kan koppla av och finna dig till rätta, shoppa lite, eller åka taxi till Lake Gardens och njuta av den gröna oasen mitt i staden. Glöm inte att utforska den nationella moskén som ligger intill parken. ([F])

Dag 3: Stadsvandring i Kuala Lumpur

Promenaden i den gamla delen av staden börjar vid Central Market. Du lär dig om stadens historia och får smakprover från de olika matstånden du går förbi. Stadsvandringen leder dig även förbi flera religiösa platser, däribland moskéer och tempel. Kom ihåg att ha på dig lämpliga kläder och skor som är lätta att ta av, eftersom detta krävs på många ställen. ([F])

Dag 4: Flyg och båt till Perhentian

Du hämtas på morgonen och körs till flygplatsen där ditt flyg avgår mot Kota Bharu. Efter landning åker du direkt till Kuala Besut, och hoppar på båten till Perhentian. Båtturen tar endast 30 minuter, så du är snart framme vid de vita stränderna. Du kommer fram i slutet på dagen, men hinner ta dig ett dopp i havet innan det är dags att hitta någon mysig strandrestaurang. ([F])

Dag 5-7: Avkoppling på Perhentian

På schemat för de närmaste dagarna står ren avkoppling. I resan ingår en halvdagstur med eko-snorkling. Du åker med en guide och kan bland annat få se havssköldpaddor och små hajar. Dessutom kan du göra en god gärning och hjälpa till att få bort skräp från stränderna. Du kommer överens med oss på Winberg Travel om vilken dag du vill ha resan bokad. ([F])

Dag 8: Avresa mot Lang Tengah

Du åker idag båt mot ännu en vacker ö, nämligen Lang Tengah, som kantas av turkosblått hav och en marin nationalpark full av koraller och färgglad fisk. Vattnet är ganska lugnt, så vill du prova att dyka är det upplagt för att lära dig här. ([F])

Dag 9-11: Lang Tengah

Avkoppling, snorkling eller bad i poolen? Dagarna är fulla av svåra beslut. ([F])

Dag 12: Avresa till Redang

Båtturen till Redang tar 30 minuter. Du blir hämtad i hamnen och körs till ännu en trevlig resort. ([F])

Dag 13-15: Redang Island

Njut av vackra soluppgångar, prova några av öns enklare vandringsleder, eller utforska det blå havet. ([F])

Dag 16: Hemresan börjar

Idag är det dags att packa ihop badkläderna och börja hemresan, först med båt till fastlandet och härifrån med flyg tillbaka till Skandinavien. ([F])

Dag 17: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar:
Två nätter på hotell i Kuala Lumpur
Fyra nätter på hotell på Perhentian Islands
Fyra nätter på hotell på Lang Tengah
Fyra nätter på hotell på Redang


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 18 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Kuala Lumpur t/r (inklusive bagage)
 • 14 nätter på hotell
 • Alla transfers, utflykter och transporter enligt program
 • Sightseeingrunda till fots i Kuala Lumpur
 • Eco-snorkling på Perhentian

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Inträde till marinparken
 • Turistskatt som betalas lokalt i Malaysia - kostnaden beror på hotellstandard och ligger mellan 5-20 MYR per natt. Gäller bara Malaysias fastland.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: