Sök
Sök
Perhentian Islands
Perhentian Islands
Kuala Lumpur
Malaysia
Lang Tengah
Redang, Malaysia

Öluffa i Malaysia

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 19 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Älskar du också tanken om att öluffa bland tropiska paradisöar? Då har vi sammanställt din nästa sommarsemester, med besök på öarna Perhentian, Lang Tengah och Redang, som ligger på Malaysias östkust.

Du behöver bara koncentrera dig på att packa badkläder, solskyddsfaktor och snorklingsutrustning, så står de malaysiska öarna redo med underbar snorkling bland sköldpaddor och färgglada fiskar. Som om inte det vore nog ligger områdets finaste stränder här. Vi har också lagt in ett par dagar i Kuala Lumpur, där du kan gå på sightseeingtur till fots.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Malaysia här
Läs mer om Malaysia här.

Väder

Den bästa tiden för detta reseförslag är från slutet av mars till oktober, då de flesta orterna har stängt resten av året på grund av monsunregn.

Perhentian Islands

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Din resa startar idag med siktet inställt på Malaysias huvudstad, Kuala Lumpur.

Dag 2: Kuala Lumpur
Du blir hämtad på flygplatsen och körs till ditt hotell där du kan koppla av och finna dig till rätta, shoppa lite, eller åka taxi till Lake Gardens och njuta av den gröna oasen mitt i staden. Glöm inte att utforska den nationella moskén som ligger intill parken.
Övernattning på 3-stjärnigt hotell. (F)

Dag 3: Stadsvandring i Kuala Lumpur
Promenaden i den gamla delen av staden börjar vid Central Market. Du lär dig om stadens historia och får smakprover från de olika matstånden du går förbi. Stadsvandringen leder dig även förbi flera religiösa platser, däribland moskéer och tempel. Kom ihåg att ha på dig lämpliga kläder och skor som är lätta att ta av, eftersom detta krävs på många ställen.
Övernattning på 3-stjärnigt hotell. (F)

Dag 4: Flyg och båt till Perhentian
Du hämtas på morgonen och körs till flygplatsen där ditt flyg avgår mot Kota Bharu. Efter landning åker du direkt till Kuala Besut, och hoppar på båten till Perhentian. Båtturen tar endast 30 minuter, så du är snart framme vid de vita stränderna. Du kommer fram i slutet på dagen, men hinner ta dig ett dopp i havet innan det är dags att hitta någon mysig strandrestaurang.
Övernattning på 3-stjärnigt hotell. (F)

Dag 5-7: Avkoppling på Perhentian
På schemat för de närmaste dagarna står ren avkoppling. I resan ingår en halvdagstur med eko-snorkling. Du åker med en guide och kan bland annat få se havssköldpaddor och små hajar. Dessutom kan du göra en god gärning och hjälpa till att få bort skräp från stränderna. Du kommer överens med din resekonsult om vilken dag du vill ha resan bokad.
Övernattning på 3-stjärnigt hotell. (F)

Dag 8: Avresa mot Lang Tengah
Du åker idag båt mot ännu en vacker ö, nämligen Lang Tengah, som kantas av turkosblått hav och en marin nationalpark full av koraller och färgglad fisk. Vattnet är ganska lugnt, så vill du prova att dyka är det upplagt för att lära dig här.
Övernattning på 4-stjärnigt hotell. (F)

Dag 9-11: Lang Tengah
Avkoppling, snorkling eller bad i poolen? Dagarna är fulla av svåra beslut.
Övernattning på 4-stjärnigt hotell. (F)

Dag 12: Avresa till Redang
Båtturen till Redang tar 30 minuter. Du blir hämtad i hamnen och körs till nästa resort.
Övernattning på 3-stjärnigt hotell. (F)

Dag 13-15: Redang Island
Njut av vackra soluppgångar, prova några av öns enklare vandringsleder, eller utforska det blå havet.
Övernattning på 3-stjärnigt hotell. (F)

Dag 16: Hemresan börjar
Idag är det dags att packa ihop badkläderna och börja hemresan, först med båt till fastlandet och härifrån med flyg tillbaka till Sverige.

Dag 17: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
Två nätter i Kuala Lumpur på 3-stjärnigt hotell
Fyra nätter på Perhentian på 3-stjärnigt hotell
Fyra nätter på Lang Tengah på 4-stjärnigt hotell
Fyra nätter på Redang på 3-stjärnigt hotell


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 19 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Min. två personer

I priset ingår

  • Flyg t/r Sverige - Malaysia
  • Transfer och boende som nämns i programmet
  • Sightseeingrunda till fots i Kuala Lumpur
  • Eco-snorkling på Perhentian

I priset ingår inte

  • Entréavgift till Marine Park
  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: