Nedan kan du se några spännande resor till Maldiverna som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Maldiverna.

Visa 12 upplevelser

Med egen båt Maldiverna

Med egen båt bland Maldivernas atoller

Ö-luffa på Maldiverna i egen båt – kryssa på klarblått vatten mellan sandstränder och äventyr. Perfekt för en större familj eller med kompisarna.
Läs mer
9 dagar
DECEMBER - APRIL
från 33 950:-
Solsemester Maldiverna

Solsemester på Maldiverna

Skön solsemester på Maldiverna med boende på Reethi Faru Resort med fantastisk utsikt över havet som skiftar i alla blå nyanser, bländande vita sandstränder - ett riktigt paradis både ovan och under vattenytan!
Läs mer
9 dagar
DECEMBER - APRIL
från 32 950:-
Tropiskt äventyr

Tropiskt äventyr för hela familjen

Avkoppling på en vacker resort på exotiska Maldiverna, vita sandstränder med vajande palmer och inte minst - upplevelser över och under vattenytan. En resort med plats för hela familjen.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 46 950:-
från 12 450:-
Maldiverna till budgetpris

Maldiverna med lokal charm

Plånboksvänligt drömäventyr. Bo på mysiga lokala öar och upplev ett annorlunda Maldiverna. Stränderna är lika vita, vattnet lika blått med priserna helt annorlunda!
Läs mer
10 dagar
DECEMBER - APRIL
från 21 450:-
Lyxigt liveaboard & spa på Maldiverna

Lyxigt liveaboard & spa på Maldiverna

Frågan är; skall man välja det fullständiga dykpaketet eller det lilla och få tid att njuta av den vackra båten och de härliga spabehandlingarna. Varje dag finns det också möjlighet att starta med yoga innan innan frukost.
Läs mer
11 dagar
DECEMBER - APRIL
från 51 450:-
Lyxresa Maldiverna

Maldiverna Deluxe

Längtar du efter lyx, all inclusive och välbefinnande i egen strandvilla med pool kommer du att älska den här resan. Du bor på ön Kanifushi i Lhaviyani-atollen vid kritvita stränder och kristallklart vatten
Läs mer
11 dagar
DECEMBER - APRIL
från 72 950:-
Sri Lanka & Maldiverna kombo

Äventyr på Maldiverna och Sri Lanka

Börja din semester med ett aktivt äventyr på Sri Lanka, där du ska vandra, forsränna och cykla i den fantastiska naturen. Avsluta på Maldiverna där du får möjlighet att snorkla och paddla på en stand up paddle board medan du njuter av landets kritvita stränder.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 36 450:-
Sri Lanka & Maldiverna på egen hand

Natur och kultur på Sri Lanka och kryssning i Maldivernas övärld

Upplev den avslappnade livsstilen på Sri Lanka med kultur och andlighet. Kom nära inpå elefanter och blåvalar, lär dig tillaga traditionella maträtter, lär dig mer om den lokala teproduktionen och fördjupa dig i buddhismen. Resan avslutas med en kryssning i Maldivernas vackra övärld.
Läs mer
Upp till 30 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 49 950:-
Maldiverna på egen hand

Res på egen hand på Maldiverna

Res runt Maldiverna i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter förbokat.
Läs mer
Upp till 30 dagar
DECEMBER - APRIL
från 14 950:-

Öluff i Indiska Oceanen

Ett fantastiskt sätt att uppleva Maldiverna på är utan tvekan genom att öluffa. Under den här resan får du utforska två charmiga, lokala öar fyllda med spännande aktiviteter, och avslutar sedan resan med lite lyx på en paradisisk resort-ö.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 47 950:-
från 32 450:-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackeräventyr i Asien

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar och Dubai. Detta är alla backpackers drömrutt där du upplever allt från paradisöar till vilda djur och det gästvänliga naturfolket. Surfa, vandra och snorkla är en av många aktiviteter som väntar på detta äventyr i Asien.
Läs mer
3-6 månader
från 19 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Australien Down Under

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien och Thailand. Detta reseförslag bjuder på allt från främmande kulturer, äventyr, storstäder, stora naturupplevelser och möjlighet att tjäna pengar längs vägen.
Läs mer
2-12 månader
från 23 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här

ALLT DU BEHÖVER VETA OM MALDIVERNA

Få information och fakta om Maldiverna här!

VÄDRET PÅ MALDIVERNA

Maldiverna har ett tropiskt klimat med nästan samma medeltemperatur på 27–29 grader året runt. Resenärer kommer att uppleva det bästa vädret på Maldiverna mellan november och april, tack vare lite nederbörd och varma temperaturer. Maj till oktober anses vara regnperiod och då väntas regn, mer vind och högre luftfuktighet, men också solsken och värme.Se väder och klimat i olika områden på Maldiverna.

BÄSTA RESEPERIOD

Den bästa tiden att besöka Maldiverna är mellan november och april. Tyvärr är detta också den mest hektiska tiden på året, då rumspriserna på hotell och resorts är dyrare. Maj till oktober är dock populärt bland surfare eftersom området har större och bättre vågor för surfing då. Detta är i allmänhet lågsäsong och därför är priserna för att resa runt på Maldiverna under regnperioden i allmänhet också lägre.
Maldiverna egen villa

Res till Maldiverna – Upptäck de många sidorna av detta populära resmål

Mitt i den Indiska oceanen, sydväst om Indien och Sri Lanka, ligger ett riktigt paradis på jorden: Maldiverna. De vita sandstränderna, de vajande palmerna och de färgglada fiskarna som simmar bland de vackra korallreven i det kristallklara vattnet är i hög grad det som lockar många resenärer.
Maldiverna erbjuder också mycket mer för den som vill uppleva alla sidor av landet. Med Winberg Travels skräddarsydda och äventyrliga resor till Maldiverna har du gott om möjligheter att njuta av både sann lyx på de vackra stränderna och upptäcka de lokala autentiska skatterna, precis som du föredrar.
Dhoni Cruise, Maldiverna

Resor till Maldiverna erbjuder en avkopplande semester i unika omgivningar

Maldiverna är det perfekta resmålet för alla som drömmer om kritvita stränder och en lyxsemester i ett vackert tropiskt klimat. De unika omgivningarna är som tagna ur ett vykort, och för många är naturen i sig Maldivernas största sevärdhet.
Ta ett skönt dopp i det turkosa havet, lata dig i solstolen eller känn den fina sanden mellan tårna – på Maldiverna kommer du helt ner i varv och långt bort från vardagen. Med Winberg Travels resor till Maldiverna kan du uppleva allt det bästa av det tropiska paradiset, oavsett om du håller dig till samma lyxiga pensionat eller resort eller åker på öluff.
Hitta din sol- och badsemester på Maldiverna här.

Utforska Maldivernas spektakulära undervattensvärld

Resor till Maldiverna bjuder också på den perfekta dyk- och snorklingssemestern. Under havsytan gömmer sig en spektakulär värld av exotiska fiskar och vackra korallrev. Här kan du bada bland färgglada fiskar och vackra havssköldpaddor. Du har också möjlighet att upptäcka rockor, bläckfiskar och korallhajar. Längre ut till havs finns de stora valhajarna och de livliga delfinerna, som du kan uppleva på de arrangerade dykturerna eller delfinsafarierna.

Huvudstaden Malé en av världens mest tätbefolkade städer

Som en tydlig kontrast till de många små mysiga öarna som är det perfekta resmålet för en avkopplande semester, står huvudön Malé som ett eget litet storstadscentrum. Här bor mer än 130 000 människor på en yta av knappt 6 km2. Ön är centrum för kommersiell verksamhet på Maldiverna. Dessutom erbjuder huvudstaden spännande museer, imponerande moskéer, vackra monument och sprudlande marknader som vimlar av spännande lokala och färska varor.

Utforska Maldivernas lokalt befolkade öar

Ett besök på de lokala öarna på Maldiverna ger dig en autentisk inblick i vardagen och kulturen hos den välkomnande lokalbefolkningen som befinner sig utanför de många turistområdena. De allra flesta lokalt befolkade öarna fungerar som egna små samhällen med skolor, moskéer, lokala medicinska kliniker och till och med egna borgmästare. De färgglada byggnaderna, sandtäckta gatorna, vackra palmerna och inte minst de vänliga människorna bjuder in dig till att låta din nyfikenhet vägleda dig till nya upplevelser.
Maldiverna i egen villa

Fiske är en viktig hörnsten på Maldiverna

Maldiverna är mycket präglade av en framstående fiskekultur, vilket tydligt visas i både hamnbilden och det lokala köket. Fiske är också den primära näringen på Maldiverna. Fisk, särskilt tonfisk, är i fokus för många av de lokala rätterna, där de ofta förekommer i rätter tillsammans med ris, grönsaker och givetvis starka kryddor. Dessutom är kokos, mango, ananas och papaya uppfriskande godsaker som smakar helt himmelskt här.
Maldiverna i egen villa

FAQ

HUR LÅNG TID TAR DET ATT FLYGA TILL MALDIVERNA?
Det tar cirka 11 timmar att flyga till Maldiverna.

VAR LIGGER MALDIVERNA?
Maldiverna är en grupp vackra atoller i Indiska oceanen och ligger som ett pärlband av små atoller omgivna av vackra korallrev.

VAD KOSTAR EN RESA TILL MALDIVERNA?
Maldiverna är ett dyrt resmål där budgeten beror på om du bor på ett pensionat på en lokal ö eller om du bor på en privat ö på en resort. Din resa till Maldiverna kan sättas ihop efter dina önskemål och behov samt budget.

VAD KAN MAN GÖRA PÅ MALDIVERNA?
På Maldiverna hittar du ett brett utbud av vattensporter som till exempel snorkling, dykning, surfing med mera.

SKRÄDDARSY DIN RESA TILL MALDIVERNA PRECIS SOM DU VILL


Hos Winberg Travel möter vi dig i ögonhöjd. Och vi sätter mer än gärna ihop den perfekta resan för dina önskemål, behov och budget. Här hjälper våra egna experter på Maldiverna – som själva har rest landet runt – till med att planera och arrangera både aktiviteter och allt det praktiska. Du får samtidigt massor av goda råd och tips samt inspiration till dolda pärlor och unika upplevelser för alla sinnen som du inte hittar i några guideböcker.

Dröm stort och boka ett förutsättningslöst möte hos oss idag. Vi skräddarsyr gärna en äventyrlig resa till Maldiverna för dig!

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: