Sök
Sök
Maldiverne_strand
Surf på Maldiverne
Yoga Maldiverne
Maafushi Maldiverne
Lokal liv Maldiverne
Hils på skildpadden i det blå ocean

Res på egen hand i Maldiverna

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 295:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 30 dagar

Res upp till 30 dagar i Maldivernas vackra övärld med paradisstränder, vajande palmer och turkost vatten. Under ytan väntar en magisk värld full av färgglada koraller, fiskar, sköldpaddor, mantor och hajar.

Boka dina flygbiljetter till Sydafrika genom Jysk Rejsebureu och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Maldiverna. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Maldiverna.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Du kan resa hit under hela året. Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april. Därefter börjar regnperioden.


Maldiverne - Dhoni Cruise

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Dag 2: Ankomst och transfer till hotell på Hulhumale
Dag 3: Fortsatt resor
Dag ?: Avresa från Maldiverna

Priserna beror på avgångstid och beläggning. Reseförslaget har satts ihop för att ge inspiration. Kontakta Winberg Travel för att skräddarsy din resa.

Övernattningar:
En natt i dubbelrum på standardhotell, inkl. frukost

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS: Programmet kan komma att ändras. Klimatförhållandena kan också leda till förändringar i programmet.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 295:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flybiljett Sverige - Malé t/r
  • Ankomstpaket i Malé (hämtning på flygplatsen och en natt på budgethotell, inkl. frukost)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


Tillvalsprodukter

FRÅN: 11 807:-
Nyd en skøn katamaran tur på Maldiverne

Katamarankryssning på Maldiverna

Ge dig ut på en kryssning på en katamaran som är 50 fot lång. Här resan är målet och du kan njuta av livet. Båten kastar ankare i vackra laguner och i Rihiveli-lagunen går det ofta att se stora flockar med delfiner. Du kan snorkla vid privata rev eller koppla av i solen på sanddynerna, omgiven av kristallklart vatten.

Reslängd: Sex dagar
FRÅN: 11 069:-
Ø-hop, Maldiverne

Maldivernas övärld

Ge dig ut på en äventyrlig båtresa kring Maldiverna, där du kan besöka vackra stränder, snorkla, träffa lokalbefolkningen och njuta av lokala delikatesser.

Reslängd: Sju dagar
FRÅN: 7 495:-
Hvalhaj

Simma med valhajar på Maldiverna

Upplev Maldiverna under en sagolik övistelse. Under resan kan du vistas på paradisstränder, äta god mat, samt hänga med på snorklingsutflykt och försöka få syn på majestätiska valhajar.

Reslängd: Fyra dagar
FRÅN: 5 195:-
Nyd hinanden og fald helt ned i gear på Maldiverne inden eventyret fortsætter på New Zealand

Öluffa på Maldiverna

Du kan nu öluffa bland några av världens vackraste öar, så följ med och insup stämningen på de lokala atollerna och utforska det färgglada livet under havsytan.

Reslängd: Åtta dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: