Sök
Sök
Maldiverna på egen hand
Surf på Maldiverne
Yoga Maldiverne
Maafushi Maldiverne
Lokal liv Maldiverne
Hils på skildpadden i det blå ocean

Res på egen hand på Maldiverna

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 30 dagar

Res runt Maldiverna i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter förbokat.

Upplev Maldivernas vackra övärld med paradisstränder, vajande palmer och turkost vatten. Under ytan väntar en magisk värld full av färgglada koraller, fiskar, sköldpaddor, mantor och hajar. Det här reseförslaget är för dig som vill resa på egen hand men samtidigt vill omfattas av reglerna som gäller för paketresor. Samtidigt kan du få mycket kunskap och erfarenhet på köpet.

Vi på Winberg Travel kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, t. ex. att minimera transporttider, barnrabatter, bra sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Dag 2: Ankomst och transfer till hotell på Hulhumale
Dag 3:Maldiverna eller vidare resa

Fortsätt din resa på Maldiverna på egen hand. Vi på Winberg Travel kan hjälpa dig att boka fler hotellnätter eller skräddarsy resten av din resa på maldiverna eller kanske vidare till Sri Lanka. ([F])Övernattningar:
En natt i dubbelrum på budgethotell

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS: Programmet kan komma att ändras. Klimatförhållandena kan också leda till förändringar i programmet.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flybiljett Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
  • Ankomstpaket i Malé (hämtning på flygplatsen och en natt på budgethotell)

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 11 069:-
Maldivernas skärgård

Maldivernas övärld

Ge dig ut på en äventyrlig båtresa kring Maldiverna, där du kan besöka vackra stränder, snorkla, träffa lokalbefolkningen och njuta av lokala delikatesser.

Reslängd: Sju dagar
FRÅN: 7 495:-
Valhajar Maldiverna

Simma med valhajar på Maldiverna

Upplev Maldiverna under en sagolik övistelse. Under resan kan du vistas på paradisstränder, äta god mat, samt hänga med på snorklingsutflykt och försöka få syn på majestätiska valhajar.

Reslängd: Fyra dagar
FRÅN: 5 195:-
Öluff Maldiverna

Öluffa på Maldiverna

Du kan nu öluffa bland några av världens vackraste öar, så följ med och insup stämningen på de lokala atollerna och utforska det färgglada livet under havsytan.

Reslängd: Åtta dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: