Barn är inget hinder för att resa i Thailand – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Thailand är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 14 upplevelser

Upplevelseresa till Thailand med djungel och öluff

Lämna vintern bakom dig och åk till värmen och naturen i Thailand. Du startar i det pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi där du besöker nationalparken Sai Yok, innan du fortsätter till Koh Chang och det vidunderliga, orörda Koh Kood.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER – APRIL
från 27 950:-
från 23 950:-

Upplevelseresa i Thailand med djungel och lyx på Koh Chang

Åk till förtrollande Thailand och upplev pulserande Bangkok från en tuktuk och en cykelsadel. Ät street food i Chainatown och utforska staden på egen hand. Lägg sen storstadens damm bakom dig, res ut i djungeln vid Khao Yai National Park och upplev den gamla huvudstaden Ayutthaya. Avsluta resan med lyx och avkoppling på ön Koh Chang.
Läs mer
16 dagar
DEC-APR
från 34 950:-
från 22 950:-

Upplevelseresa till Thailand med storstad, djungel och strandliv

Följ med på en sommarsemester under öppen himmel i det tropiska Thailand. Du startar i pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi innan du fortsätter till det charmerande Koh Samet där du får semestra på öns allra bästa strand.
Läs mer
15 dagar
JULI – AUGUSTI
från 28 950:-
från 19 950:-

Familjeresa till Australien och Thailand

Njut av friheten i egen husbil längs Australiens sydkust. Ett rikt djurliv, fantastisk natur och charmiga städer väntar er. Avsluta med en avkopplande semester på någon av Thailands vita, vackra stränder.
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 52 450:-
från 30 950:-

Familjeresa till Nya Zeeland och Thailand

Gör en road trip med familjen på Nya Zeeland i egen husbil. Njut av friheten, den vänliga befolkningen och den fantastiska naturen. På hemvägen stannar ni i vackra Thailand för en skön och avslappnad solsemester.
Läs mer
35 dagar
SEPTEMBER - APRIL
från 58 950:-
från 26 950:-
Tre-generationers öluffning Thailand

Öluff för tre generationer i Thailand

Under den här resan får ni uppleva Bangkoks sköna stämning innan ni luffar vidare till de tropiska öarna Koh Kood och Koh Chang. Här finns tid att sola, bada och ha det gott tillsammans.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 28 950:-
från 15 450:-
Glamping vid River Kwai, djungelrafting och Koh Kood

Glamping vid River Kwai, djungelrafting och Koh Kood

Upplev Bangkoks storsdtadsbrus och sedan vidare för glamping och flottboende i Kwai. Cykla mountainbike och lyssna på guiderna som berättar om River Kwais historia. Avsluta på den vackra tropiska ön Koh Kood.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 25 950:-
Egen villa på Koh Jum

Egen villa på paradisö

Välkommen till Koh Jum, en relativt okänd paradisö, endast 30 minuter med båt från Krabi. Ön har vackra stränder och avslappnad stämning, men är ändå nästan orörd av turister. Den är ett riktigt smultronställe.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - MARS
från 25 950:-
Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Åk till Koh Samui med familjen på semestern och bo i egen villa. Villan är perfekt för en avkopplande familjesemester på en härlig sandstrand i lugna omgivningar, med egen pool och direkt tillgång till stranden.
Läs mer
12 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 30 950:-
från 28 450:-
Öluff på Koh Samui och Koh Phangan

Öluff på Koh Samui och Koh Phangan

Thailand är ett härligt land att semestra i. Öarna bjuder på vita stränder, snorklingsutflykter i det klara vattnet och en riktig paradiskänsla - helt perfekt för avkoppling och återhämtning.
Läs mer
13 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 21 950:-
Bangkok, Angkor Wat och vackra Koh Yao

Åk till Bangkok, Angkor Wat, Phuket och Koh Yao

Upplev kontrasten mellan storstadspulsen i Bangkok och lugnet vid de unika templen runt Angkor Wat. Cykla runt i de lantliga miljöerna runt Siem Reap innan du flyger söderut till vackra Koh Yao och Phuket.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-
Familjevänliga Malaysia och Koh Lipe

Familjevänliga Malaysia och Koh Lipe

Kombinera en skräddarsydd rundresa i Malaysia med ljuvliga Koh Lipe - en av Thailands vackraste öar.
Läs mer
20 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 950:-
från 35 950:-
Familjesemester i egen villa på Koh Kood

Familjesemester i egen villa på Koh Kood

Samla hela familjen för att fira en jämn födelsedag eller en bröllopsdag, eller varför inte bara för att få njuta av varandras sällskap under blå himmel och i skuggan från palmträd. Ät välsmakande thaimat, spela beachvolleyboll eller njut av en avkopplande massage till ljudet av vågskvalp. På den här resan får ni avskildhet och tid för varandra under en avslappnad semester i egen villa.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - MARS
från 21 450:-
från 14 450:-
Sommarlov i Thailand

Sommarsemester i Thailand med familjen

Åk på sommarsemester till Thailand och upplev gyllene tempel och den lokala vardagen längs Bangkoks floder. Njut också av Pranburis orörda sandstränder, nationalparken Kui Buri med dess vilda elefanter och se fram emot att snorkla i havet runt den tropiska ön Koh Talu.
Läs mer
13 dagar
ÅRET OM
från 18 450:-
från 17 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: