10 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 23 450:-
Från 18 450:-
Åk till Maldiverna och bo på en av de lokala små öarna. Du bor i ett trevligt och nybyggt hus. Genom att bo såhär får man dessutom inblick i det lokala vardagslivet medan man njuter av det vackra havet eller kopplar av med en god bok.

Ön Dhiffushi är något utöver det vanliga. Den har bland annat röstats fram som den bästa ön att bo på som turist. Dhiffushi har korallrev, sandstränder, obebodda öar, surfstränder, fiskevatten och delfinområden. Och det är bara 35-45 minuter till huvudstaden Malé och flygplatsen.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.


Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Du flyger mot Maldiverna - under resan har du en eller ett par mellanlandningar beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst till Maldiverna och transfer med snabbmotorbåt till Dhiffushi
Du blir mött på flygplatsen och åker sedan motorbåt i 45 minuter till Dhiffushi.
Dag 3-8 Vistelse på Dhiffushi
Huset du ska bo i heter Veli Vilaa och ligger på öns bästa strand - en riktig paradisstrand, komplett med turkost vatten. Huset har fyra sovrum, luftkonditionering, privat trädgård och wifi. Du kan beställa mat direkt från restaurangen som levereras till din villa om du så önskar. Tala med oss på Winberg Travel om du vill lägga till måltider i programmet. Här finns handdukar och sängkläder, cyklar, snorklingsutrustning samt möjlighet att grilla i trädgården. Ön är 900 meter lång och 200 meter bred. Den är täckt med kokospalmer, vägarna består av korallsand och med några få undantag är den bilfri. Cirka 1 200 invånare är permanent bosatta och deras främsta inkomstkälla är fiske. Ön är trygg och kriminaliteten är så låg att polisen knappt behövs här. Det finns vårdcentral och apotek. Stränderna, lekplatsen, fotbollsplanen och skolan gör Dhiffushi mycket barnvänlig. Lokalbefolkningen älskar barn och den begränsade trafiken gör ön till en trygg och säker plats för yngre besökare att utforska. Dhiffushi har åtskilliga små livsmedelsbutiker och souveniraffärer. Här på ön betalar du med kontanter - antingen maldiviska rufiyaa eller amerikanska dollar. Du måste komma ihåg att ta ut pengar på flygplatsen eller i Malé, för det finns inga bankomater på plats. Ön har tre kaféer: Cozy Café, Dream Corner View och Faruma, som alla serverar mat, kaffe, te och färskpressad juice till överkomliga priser. Öns andra guesthouse serverar också mat och dryck. Vid besök på mindre guesthouses bör du dock beställa lunch och middag i god tid, helst ett par timmar i förväg, så att de hinner köpa ingredienser. Öns största guesthouse heter Rashu Hiya och här erbjuds varje kväll en buffé för cirka 12 USD, med både maldiviska och internationella rätter. Rashu Hiya har också mysiga sittplatser nere vid vattnet. (F)
Dag 9: Transfer tillbaka till Malé och hemresa
Semestern lider mot sitt slut och det är dags att ta snabbmotorbåten tillbaka till Malés flygplats varifrån hemresan startar. (F)
Dag 10: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Sju nätter i egen villa

Kommentarer

Priset baseras på tio resenärer (åtta vuxna och två barn), men ni kan vara upp till elva personer i huset.

Observera att Dhiffushi är en traditionell ö. Detta innebär att det inte serveras alkohol och att man inte bör vara mer avklädd än i shorts och t-shirt när man reser runt på ön.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Priset är baserat på 8 vuxna och 2 barn under 12 år som delar villan.

december - april

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Pris räknat på 10 personer som reser och bor tillsammans. Villan har totalt plats för 11 personer.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: