Sök
Sök
Veli Villa, Maldiverne
Hils på skildpadden i det blå ocean
Maldiverne
Nyd hinanden og fald helt ned i gear på Maldiverne
Maldiverne - Kuramathi
Surf på Maldiverne
Maldiverne har de smukkeste solnedgange
Lokal liv Maldiverne
Strand ved jeres villa

Hyr hus på Maldiverna

Frånpris per person vid tio personer.

SEK 18 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 14 495:-

Reslängd: Tio dagar

Samla din familj eller vänner och åk till Maldivernas paradisstränder. Njut av den underbara naturen i Maldiverna, besök landets fina öar och vistas i ett hus som har en liten privat trädgård.

Åk till Maldiverna utan att bli av med en förmögenhet. Du bor på en av öarna i ett fint och nybyggt hus. Här får du inblick i det lokala vardagslivet medan du njuter av det vackra havet eller kopplar av med en god bok.

Ön Dhiffushi är något utöver det vanliga. Den har bland annat röstats fram som den bästa ön att bo på som turist. Jämfört med vissa andra öar är det från Dhiffushi mycket nära till olika korallrev, sandstränder, obebodda öar, surfstränder, fiskevatten och delfinområden. Detta läge innebär att du på 35-45 minuter kan ta dig till huvudstaden Malé eller flygplatsen.
Ön är 900 meter lång och 200 meter bred. Den är täckt med kokospalmer, vägarna består av korallsand och med några få undantag är den bilfri. Cirka 1 200 invånare är permanent bosatta och deras främsta inkomstkälla är fiske. Ön är trygg och kriminaliteten är så låg att polisen knappt behövs här. Det finns vårdcentral och apotek. Stränderna, lekplatsen, fotbollsplanen och skolan gör Dhiffushi mycket barnvänlig. Lokalbefolkningen älskar barn och den begränsade trafiken gör ön till en trygg och säker plats för yngre besökare att utforska.

Dhiffushi har åtskilliga små livsmedelsbutiker och souveniraffärer. Här på ön betalar du med kontanter - antingen maldiviska rufiyaa eller amerikanska dollar. Du måste komma ihåg att ta ut pengar på flygplatsen eller i Malé, för det finns inga bankomater på plats.
Ön har tre kaféer: Cozy Café, Dream Corner View och Faruma, som alla serverar mat, kaffe, te och färskpressad juice till överkomliga priser. Öns andra guesthouse serverar också mat och dryck. Vid besök på mindre guesthouses bör du dock beställa lunch och middag i god tid, helst ett par timmar i förväg, så att de hinner köpa ingredienser. Öns största guesthouse heter Rashu Hiya och här erbjuds varje kväll en buffé för cirka 12 USD, med både maldiviska och internationella rätter. Rashu Hiya har också mysiga sittplatser nere vid vattnet.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.


Väder

Resan kan genomföras hela året.

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april. Därefter börjar regnperioden.

Våra rekommendationer om när det är bäst att resa baseras på hur klimatet har varit under föregående år. Vädret i Malaysia kan vara mycket skiftande och oförutsägbart, och därför ska våra rekommendationer endast ses som en fingervisning.

Vandsport på Maldiverne

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Vanligtvis görs en-två mellanlandningar på väg till Maldiverna.

Dag 2: Ankomst till Maldiverna och transfer med snabbmotorbåt till Dhiffushi
Du blir mött på flygplatsen och åker sedan motorbåt i 45 minuter till din paradisö.

Dag 3-8 Vistelse på Dhiffushi
Huset du ska bo i heter Veli Vilaa och ligger på öns bästa strand - en riktig paradisstrand, komplett med turkost vatten.
Huset har fyra sovrum, luftkonditionering, privat trädgård och wifi. Det finns en kock som kan laga lunch och middag om du så önskar. Fråga din resekonsult om pristillägg för detta erbjudande.
Här finns handdukar och sängkläder, cyklar, snorklingsutrustning samt möjlighet att grilla i trädgården.

Dag 9: Transfer tillbaka till Malé och hemresa
Semestern lider mot sitt slut och det är dags att ta snabbmotorbåten tillbaka till Malés flygplats, där hemresan startar.

Dag 10: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
Sju nätter i egen villa, inkl. frukost.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Priset baseras på tio resenärer (åtta vuxna och två barn), men ni kan vara upp till elva personer i huset. Begär gärna prisinformation i förväg.
Observera att Dhiffushi är en traditionell ö. Detta innebär att det inte serveras alkohol och att man inte bör vara mer avklädd än i shorts och t-shirt när man reser runt på ön. Av respekt för den lokala kulturen rekommenderar vi att du följer dessa riktlinjer.

Pris

Frånpris per person vid tio personer.

SEK 18 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 14 495:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Priset är baserat på tio resenärer

I priset ingår

  • Flyg t/r Sverige - Maldiverna
  • Transfer med snabbmotorbåt
  • Hyra för hela villan, inkl. frukost

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
  • Dricks: På Maldiverna brukar man inte ge dricks till personal, eftersom det ingår i priset. Men om du upplever att en tjänst är utöver det vanliga är det god praxis att dricks.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: