Sök
Sök
Maldiverna i egen villa
Hils på skildpadden i det blå ocean
Maldiverne
Nyd hinanden og fald helt ned i gear på Maldiverne
Maldiverne - Kuramathi
Surf på Maldiverne
Maldiverne har de smukkeste solnedgange
Lokal liv Maldiverne
Strand ved jeres villa

Maldiverna i egen villa

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 19 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 15950:-

Reslängd: Tio dagar

Samla familj och vänner och åk till Maldivernas paradisstränder. Njut av sol, bad, strand och Maldivernas kristallklara vatten. Bo i eget hus med trädgård och plats för upp till 10 personer.

Åk till Maldiverna och bo på en av de lokala små öarna. Du bor i ett trevligt och nybyggt hus. Genom att bo såhär får man dessutom inblick i det lokala vardagslivet medan man njuter av det vackra havet eller kopplar av med en god bok.

Ön Dhiffushi är något utöver det vanliga. Den har bland annat röstats fram som den bästa ön att bo på som turist. Dhiffushi har korallrev, sandstränder, obebodda öar, surfstränder, fiskevatten och delfinområden. Och det är bara 35-45 minuter till huvudstaden Malé och flygplatsen.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.


Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Du flyger mot Maldiverna - under resan har du en eller ett par mellanlandningar beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst till Maldiverna och transfer med snabbmotorbåt till Dhiffushi

Du blir mött på flygplatsen och åker sedan motorbåt i 45 minuter till Dhiffushi.

Dag 3-8 Vistelse på Dhiffushi

Huset du ska bo i heter Veli Vilaa och ligger på öns bästa strand - en riktig paradisstrand, komplett med turkost vatten. Huset har fyra sovrum, luftkonditionering, privat trädgård och wifi. Det finns en kock som kan laga lunch och middag om du så önskar. Tala med oss på Winberg Travel om du vill lägga till måltider i programmet. Här finns handdukar och sängkläder, cyklar, snorklingsutrustning samt möjlighet att grilla i trädgården.
Ön är 900 meter lång och 200 meter bred. Den är täckt med kokospalmer, vägarna består av korallsand och med några få undantag är den bilfri. Cirka 1 200 invånare är permanent bosatta och deras främsta inkomstkälla är fiske. Ön är trygg och kriminaliteten är så låg att polisen knappt behövs här. Det finns vårdcentral och apotek. Stränderna, lekplatsen, fotbollsplanen och skolan gör Dhiffushi mycket barnvänlig. Lokalbefolkningen älskar barn och den begränsade trafiken gör ön till en trygg och säker plats för yngre besökare att utforska.

Dhiffushi har åtskilliga små livsmedelsbutiker och souveniraffärer. Här på ön betalar du med kontanter - antingen maldiviska rufiyaa eller amerikanska dollar. Du måste komma ihåg att ta ut pengar på flygplatsen eller i Malé, för det finns inga bankomater på plats.
Ön har tre kaféer: Cozy Café, Dream Corner View och Faruma, som alla serverar mat, kaffe, te och färskpressad juice till överkomliga priser. Öns andra guesthouse serverar också mat och dryck. Vid besök på mindre guesthouses bör du dock beställa lunch och middag i god tid, helst ett par timmar i förväg, så att de hinner köpa ingredienser. Öns största guesthouse heter Rashu Hiya och här erbjuds varje kväll en buffé för cirka 12 USD, med både maldiviska och internationella rätter. Rashu Hiya har också mysiga sittplatser nere vid vattnet. ([F])


Dag 9: Transfer tillbaka till Malé och hemresa

Semestern lider mot sitt slut och det är dags att ta snabbmotorbåten tillbaka till Malés flygplats varifrån hemresan startar. ([F])

Dag 10: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar:
Sju nätter i egen villa

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Priset baseras på tio resenärer (åtta vuxna och två barn), men ni kan vara upp till elva personer i huset.

Observera att Dhiffushi är en traditionell ö. Detta innebär att det inte serveras alkohol och att man inte bör vara mer avklädd än i shorts och t-shirt när man reser runt på ön.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 19 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 15950:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg t/r Skandinavien - Maldiverna t/r (inklusive bagage)
  • Sju nätter i egen villa
  • Utflykter, transporter och måltider enligt program

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: