Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 8 450:-
Res runt i USA i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg och två nätter på hotell inne i New York förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna med bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

I USA är nästan alla klimat representerade. Om du vill resa i hela USA passar september och oktober bäst, då det normalt är behagligt väder i hela landet. Hösten i norra USA kallas för ”Indiansommar”. Det är en varm och torr tid, då bladen på träden ändrar färg och skapar ett fantastiskt färgspel. Det finns stora regionala skillnader i vädret.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst till New York
Avresa från Skandinavien till New York med ankomst samma dag. Ta tåg, buss eller tunnelbanan till hotellet och checka in. Resten av dagen tillbringar du på egen hand.
Dag 2: New York
Hela dagen ligger framför dig. New York erbjuder en uppsjö av möjliga aktiviteter. Här kommer några tips från oss: Njut av utsikten över stadssilhuetten och Central Park från The Rock vid Rockefeller Center Utforska Central Park Besök Ground Zero Gå på en Broadway-show Upplev stämningen på en basketmatch på Madison Square Garden Ät hos en lokal new york-bo, läs mer här Ta Staten Island Ferry och hoppa av vid Frihetsgudinnan Stötta de två lokala NFL-lagen Jets och Giants Besök ett av stadens många museer, till exempel. Metropolitan Museum of Art och National September 11 Museum Shoppa på The Mills at Jersey Gardens eller Woodbury Common Premium Outlets Promenera runt och känn av stämningen i de många områdena och stadsdelarna i New York
Dag 3: New York – ?
När du har lämnat ditt hotell har du hela USA framför dig. Winberg Travel kan rekommendera att hyra en bil eller husbil (motorhome) för att utforska detta fantastiska land.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Internationellt körkort om du tänkt hyra bil
 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Äventyrslust

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
 • Dryck
 • Visum
 • Dricks
 • Inträde till nationalparker
 • Hyrbil

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: