Sök
Sök
Villa Koh Tao
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Longtail boat i Thailand
Nang Yuan Island ved Koh Samui, Thailand
Koh Tao i Thailand

Privat villa med utsikt på Koh Tao

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 13 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 10950:-

Reslängd: 13 dagar

Samla hela familjen och tillbringa en avkopplande semester i en egen villa. Här blir ni väl omhändertagna så att ni kan njuta av varandras sällskap, bada i poolen, strosa i trädgården eller gå på upptäcktsfärd på Koh Tao.

”Hej, välkommen till Monkey Flower. Här är din privata villa, pool och telefon. Ring bara till Steve om du behöver något!”

På Monkey Flower Villas bor ni i egen privat villa med tillgång till servicepersonal dygnet runt samt en privat pool.

Det här är boendet för dig som letar efter den ultimata platsen till att samla en massa människor i extraordinära miljöer - oavsett om det är en grupp vänner eller hela släkten.

Monkey Flower Villas ligger på en kulle vid Sairee Beach - 15 minuters promenad från stranden. Från villan får ni en underbar panoramautsikt över stranden - direkt från er privata pool. Luta er tillbaka med ett glas vin och njut av den fantastiska solnedgången över Sairee Beach. boka en lugnande massage eller ta en avslappnande promenad i trädgården. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen hjälper gärna till att ordna utflykter runt Koh Tao.

Ni tillbringar åtta nätter i dessa vackra tropiska miljöer. Dessutom tillbringar ni en natt i Bangkok före och efter vistelsen på Koh Tao. På det sättet känns resan inte så lång, och ni får även ett litet smakprov på Thailands spännande huvudstad.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand härVäder

Thailand är bland annat en underbar plats för en solsemester som kan besökas året om. När det regnar i landets östra delar är det vanligtvis soligt i de västra och tvärtom. Resan kan genomföras året om men den bästa perioden att besöka Koh Tao är mellan december och februari och sedan mellan juli och september då det är torrt och temperaturen är som lägst - cirka 30 grader på dagarna. Från mars till maj kan temperaturen stiga ända upp till 40 grader på dagarna. I perioden mellan oktober och december är vädret mycket ombytligt, och det kan förekomma både tropiska regnoväder och stormar.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Du flyger från Skandinavien till Thailand dit du anländer nästa dag.

Dag 2: Ankomst till Bangkok

När ni kommer fram till Bangkok står en chaufför redo att köra er till ert guesthouse. New Road Guest House ligger mycket centralt och har en trevlig och hemtrevlig atmosfär. I lobbyn finns ett servicecenter som gärna bistår med restips och praktiska frågor. Resten av dagen kan ni vila efter resan eller upptäcka Bangkok. Vi har massor av förslag på häftiga upplevelser om ni skulle behöva inspiration.

Dag 3: Bangkok till Koh Tao

Idag går resan med buss och båt till Koh Tao. På Monkey Flower Villas bor ni i egen villa där ni kan slappna av och bara njuta. Här tillbringar ni åtta nätter i vackra tropiska miljöer.
Gardenia-villan är något av det bästa som Koh Tao kan erbjuda!
Gardenia är den nyaste av villorna på Monkey Flower, och med sina tre våningar (alla med egen ingång) och är med sina fem stora sovrum även den största. Dessutom har villan 3 badrum, en matsal och ett kök. Villan är perfekt för stora familjer eller större kompisgrupper. Varje rum är unikt och hela huset har en mycket öppen, modern och rymlig atmosfär.

Till villan hör en stor, privat swimmingpool som är upplyst på kvällen. Det finns även en privat solterrass med solstolar samt en privat innergård – allt byggt i naturlig granit/fältsten från ön. I fastigheten finns gratis wifi, två matställen (ingår inte i priset) samt gratis användning av lokal mobiltelefon och transport dygnet runt.


Dag 4-10: Boende i privat vill på Koh Tao

Hela den kommande veckan består av ren avkoppling på Koh Tao!
15 minuters promenad nedför backen från Monkey Flower Villas och Gardenia-villan ligger Sairee Beach, den längsta och populäraste stranden på Koh Tao - och lite längre bort ligger Sairees stadskärna med sina många restauranger, butiker och nattklubbar. Om ni i ställer föredrar att njuta av lugnet och den vackra utsikten finns det många bra restauranger som gärna levererar härliga måltider ända fram till dörren. Personalen på Monkey Flower hjälper gärna till att boka hemmassage, dyk- och snorklingsutflykter, rundturer på ön, privata yogapass och mycket, mycket mer. När ni checkar in får ni en lokal thailändsk mobiltelefon med krediter. Många viktiga telefonnummer är redan inlagda – som till exempel er chaufför, städpersonalen och Lincoln (ägaren). Alla gästerna på Monkey Flower Villas har tillgång till personlig service dygnet runt!

Det finns massor att göra på Koh Tao – man kan t.ex. hyra cyklar eller scootrar, åka med longtail-båt, hyra fyrhjulingar, åka vattenskidor, klättra, ta en båt till Ang Tong National Marine Park eller bara slappna av och njuta av de vackra stränderna.


Dag 11: Transport till Bangkok

Efter frukost åker ni tillbaka till Bangkok där ni anländer till New Road Guesthouse bortåt eftermiddagen. Slappna av på hotellet eller gå på upptäcktsfärd på stan. Det finns massor av möjligheter!

Dag 12: Avresa från Thailand

Er resa börjar närma sig sitt slut. Ni tar själva en taxi tillbaka till flygplatsen. Tidpunkten beror på när ert flyg till Skandinavien avgår.

Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Ankomst till Skandinavien efter ett fantastiskt äventyr i Thailand!


Övernattningar:
Två nätter på New Road Guesthouse i Bangkok
Åtta nätter i egen villa på Monkey Flower Villas

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 13 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 10950:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Flyg t/r Skandinavien - Bangkok (inklusive bagage)
 • Upphämtning på flygplatsen och transport till New Road Guest House
 • Transport t/r från Bangkok till Koh Tao
 • Två nätter på New Road Guesthouse i Bangkok
 • Åtta nätter i egen villa på Monkey Flower Villas
 • Frukost
 • Servicepersonal knuten till villan dygnet runt.

I priset ingår inte

 • Transport från New Road Guest House till Bangkok flygplats
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: