Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
13 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 13 950:-
11 450:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
”Hej, välkommen till Monkey Flower. Här är din privata villa, pool och telefon. Ring bara till Steve om du behöver något!”

På Monkey Flower Villas bor ni i egen privat villa med tillgång till servicepersonal dygnet runt samt en privat pool.

Det här är boendet för dig som letar efter den ultimata platsen till att samla en massa människor i extraordinära miljöer - oavsett om det är en grupp vänner eller hela släkten.

Monkey Flower Villas ligger på en kulle vid Sairee Beach - 15 minuters promenad från stranden. Från villan får ni en underbar panoramautsikt över stranden - direkt från er privata pool. Luta er tillbaka med ett glas vin och njut av den fantastiska solnedgången över Sairee Beach. boka en lugnande massage eller ta en avslappnande promenad i trädgården. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen hjälper gärna till att ordna utflykter runt Koh Tao.

Ni tillbringar åtta nätter i dessa vackra tropiska miljöer. Dessutom tillbringar ni en natt i Bangkok före och efter vistelsen på Koh Tao. På det sättet känns resan inte så lång, och ni får även ett litet smakprov på Thailands spännande huvudstad.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand härBästa reseperiod

Thailand är bland annat en underbar plats för en solsemester som kan besökas året om. När det regnar i landets östra delar är det vanligtvis soligt i de västra och tvärtom. Resan kan genomföras året om men den bästa perioden att besöka Koh Tao är mellan december och februari och sedan mellan juli och september då det är torrt och temperaturen är som lägst - cirka 30 grader på dagarna. Från mars till maj kan temperaturen stiga ända upp till 40 grader på dagarna. I perioden mellan oktober och december är vädret mycket ombytligt, och det kan förekomma både tropiska regnoväder och stormar.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Du flyger från Skandinavien till Thailand dit du anländer nästa dag.
Dag 2: Ankomst till Bangkok
När ni kommer fram till Bangkok står en chaufför redo att köra er till ert guesthouse. New Road Guest House ligger mycket centralt och har en trevlig och hemtrevlig atmosfär. I lobbyn finns ett servicecenter som gärna bistår med restips och praktiska frågor. Resten av dagen kan ni vila efter resan eller upptäcka Bangkok. Vi har massor av förslag på häftiga upplevelser om ni skulle behöva inspiration.
Dag 3: Bangkok till Koh Tao
Idag går resan med buss och båt till Koh Tao. På Monkey Flower Villas bor ni i egen villa där ni kan slappna av och bara njuta. Här tillbringar ni åtta nätter i vackra tropiska miljöer. Gardenia-villan är något av det bästa som Koh Tao kan erbjuda! Gardenia är den nyaste av villorna på Monkey Flower, och med sina tre våningar (alla med egen ingång) och är med sina fem stora sovrum även den största. Dessutom har villan 3 badrum, en matsal och ett kök. Villan är perfekt för stora familjer eller större kompisgrupper. Varje rum är unikt och hela huset har en mycket öppen, modern och rymlig atmosfär. Till villan hör en stor, privat swimmingpool som är upplyst på kvällen. Det finns även en privat solterrass med solstolar samt en privat innergård – allt byggt i naturlig granit/fältsten från ön. I fastigheten finns gratis wifi, två matställen (ingår inte i priset) samt gratis användning av lokal mobiltelefon och transport dygnet runt.
Dag 4-10: Boende i privat vill på Koh Tao
Hela den kommande veckan består av ren avkoppling på Koh Tao! 15 minuters promenad nedför backen från Monkey Flower Villas och Gardenia-villan ligger Sairee Beach, den längsta och populäraste stranden på Koh Tao - och lite längre bort ligger Sairees stadskärna med sina många restauranger, butiker och nattklubbar. Om ni i ställer föredrar att njuta av lugnet och den vackra utsikten finns det många bra restauranger som gärna levererar härliga måltider ända fram till dörren. Personalen på Monkey Flower hjälper gärna till att boka hemmassage, dyk- och snorklingsutflykter, rundturer på ön, privata yogapass och mycket, mycket mer. När ni checkar in får ni en lokal thailändsk mobiltelefon med krediter. Många viktiga telefonnummer är redan inlagda – som till exempel er chaufför, städpersonalen och Lincoln (ägaren). Alla gästerna på Monkey Flower Villas har tillgång till personlig service dygnet runt! Det finns massor att göra på Koh Tao – man kan t.ex. hyra cyklar eller scootrar, åka med longtail-båt, hyra fyrhjulingar, åka vattenskidor, klättra, ta en båt till Ang Tong National Marine Park eller bara slappna av och njuta av de vackra stränderna.
Dag 11: Transport till Bangkok
Efter frukost åker ni tillbaka till Bangkok där ni anländer till New Road Guesthouse bortåt eftermiddagen. Slappna av på hotellet eller gå på upptäcktsfärd på stan. Det finns massor av möjligheter!
Dag 12: Avresa från Thailand
Er resa börjar närma sig sitt slut. Ni tar själva en taxi tillbaka till flygplatsen. Tidpunkten beror på när ert flyg till Skandinavien avgår.
Dag 13: Ankomst till Skandinavien
Ankomst till Skandinavien efter ett fantastiskt äventyr i Thailand!

Övernattningar

Två nätter på New Road Guesthouse i Bangkok
Åtta nätter i egen villa på Monkey Flower Villas
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

juni - september

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flyg t/r Skandinavien - Bangkok (inklusive bagage)
 • Upphämtning på flygplatsen och transport till New Road Guest House
 • Transport t/r från Bangkok till Koh Tao
 • Två nätter på New Road Guesthouse i Bangkok
 • Åtta nätter i egen villa på Monkey Flower Villas
 • Frukost
 • Servicepersonal knuten till villan dygnet runt.

I priset ingår inte

 • Transport från New Road Guest House till Bangkok flygplats
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset är för hyra av hela villan med tre våningar med sammanlagt fem dubbelrum delat på 10 personer. Det finns även plats för extrasängar i villan och man kan vara fler i sällskapet. Priset är baserat på 10 personer som reser och bor tillsammans.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Resjsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF